måndag 26 juli 2010

Väskplanering


När sjalen nu är avslutad hugger jag genast in på nästa projekt! Det ska bli en väska som är beställd. Garnet är Muskat och väskan ska gå mest i rosa (som min andra väska jag gjorde till mig själv förra året), men det ska också finnas svart med. Det var lite lurigt att få till det så att det svarta inte "hoppar ut" och tar överhanden, men jag tror att jag har löst det nu.


Grönt är också beställt, men jag tror inte att det gröna får vara med i randningen, utan det ska finnas i dekorationen och i blommorna. Den här väskan ska få blommor som liksom rinner längs med ena sidan. Det ska bli kul att få vara lite kreativ nu efter alla fluffrutorna!

8 kommentarer:

 1. Härliga färger! Den kommer att bli supersnygg!

  SvaraRadera
 2. Åh, så fina färger!Det kommer att bli en superfin väska,jag är så nyfiken på att få se resultatet!Muskat är härligt att jobba med,tycker jag,fint att det är lite glansigt.Lycka till!
  Maria

  SvaraRadera
 3. Wow vilka härliga färger!! Väskan blir säkert superduper;(


  Kram Gunilla i Singapore

  SvaraRadera
 4. Jättehärliga färger. Gillar dina väskor.

  SvaraRadera
 5. Vilka underbara färger! Ser fram emot attfå se den färdiga väskan. Det låter som den kommer att bli jättefin.

  SvaraRadera
 6. Jag tror jag längtar mest av alla efter att se den färdiga väskan!! :D Iiiiih! Det ska bli så kul att ha en riktigt fin väska till i höst! :) Färgerna är kanon!! :D Kram!

  SvaraRadera
 7. Förresten! Kan man göra banden lite längre än dom var på din så man kan trä väskan tvärs över magen eller hur man ska säga? Annars kanske jag tappar den när jag kör i full fart med vagnen och allt... ;)

  SvaraRadera
 8. Muskat är verkligen ett fantastiskt garn :)

  SvaraRadera