fredag 4 september 2009

Välkommen Berit!


Äntligen är hon färdig - min alldeles egna Berit! Oftast gör jag saker åt andra men Berit, hon är min, bara min. My precious. Faktum är att det är den första giraff jag har gjort. Ja, förutom den lilla bruna som tyvärr allt för ofta misstas för en ko, så den blev kanske inte så hemskans lyckad som jag hade tänkt mig. Men Berit gillar jag. Och visst ser man att hon är en giraff i alla fall?

9 kommentarer:

 1. Klart man ser att hon är en giraff! Och hon är underbar :D Älskar färgkombinationen.

  SvaraRadera
 2. Självklart ser man att det är en giraff - cool!

  SvaraRadera
 3. såklart en giraff! jättefin! tror föresten att jag börjar få en egen samling här hemma med giraffer i lille K´s säng/Hild

  SvaraRadera
 4. Jättefin giraff och allt annat. skall följa din blogg. Tack för igår, kram Yvonne

  SvaraRadera
 5. Vilka härliga färger! Och självklart ser man att det är en giraff!

  SvaraRadera
 6. Hej! Hittade din blogg, och eftersom jag är virkfantast blev jag superglad! Jag är en stor älskare av giraffer, så jag undrar om du gör såna på beställning, eller om du har mönstret att sälja? Hon är fullkomligt ljuvlig, Berit!

  SvaraRadera
 7. tack alla. Både jag och Berit rodnar. Jo, visst gör jag på beställning. Håller som bäst på med en Djurgårdengiraff i blått, rött och gult. Men jag ska nog försöka skriva ner mitt mönster så att det blir begripligt för andra ockskå om du vill pröva att göra en egen. När det är klart lägger jag ut det här på bloggen.

  SvaraRadera
 8. Det mönstret skulle jag gärna vilja ha, känner en lite kille som skulle bli överlycklig av en brynäsgiraff

  SvaraRadera