tisdag 6 oktober 2009

Höst och frusna tår

Japp. Hösten är här med allt vad det innebär. Än så länge innebär det mest trevligheter tycker jag. Lite dagsljus hinner man se och träden flammar i sitt allra vackraste. Himlen har varit mestadels blå och luften är härligt krispig att andas in. Men - kylan är här och jag som tillhör det frusna folkslaget har börjat bunkra sjalar, mössor och vantar. Samt planera för ett par nya tofflor. De som är på bilden gjorde jag till min mor. De är virkade och tovade i maskin. Mönstret är mitt eget såklart. Har fortfarande inte lärt mig läsa andras mönster. Hmmm, börjar tro att det aldrig kommer att ske. En del av det jag gillar med det här virkeriet är ju den kreativa biten, själva hittapåendet liksom, så jag fortsätter nog med det.

6 kommentarer:

 1. Mysiga tofflor - ser varma ut!

  SvaraRadera
 2. Vilka härliga tofflor!

  SvaraRadera
 3. Svar: Heeej, tack för din kommentar. Din giraff är jättefin, vore kul om du la ut mönster till den :D

  SvaraRadera
 4. Vad kul att du lämnade en kommentar på min blogg. Det är första gången jag tittar in på din blogg men inte den sista. Fantastiska tofflor!!!

  SvaraRadera
 5. Vilken fin blogg du har! Själv virkar jag amigurumis, du får gärna titta in på min blogg!!
  http://thessansamigurumis.blogg.se

  SvaraRadera
 6. Hej!

  Roligt att ha hittat till din blogg. mycket fint du gör. Angående tofflorna, hur mycket större virkar du dem innan du tovar dem i maskinen?

  Kommer fortsätta kika in hos dig!

  SvaraRadera