torsdag 16 juli 2009

Rippleväskan är nästan klar!

Ja, så här ser den ut, mitt första rippleförsök. Det som återstår är att sy fast fodret runt den övre kanten. Måste åka hem till mamma och låna symaskinen. Den cerisa väskan jag använder som foder är lite för hög. Eller rättare sagt är det väl min virkade skapelse som är för låg men... Det verkade så bra innan jag virkade ihop delarna. Inget som inte går att lösa dock. Vet inte om jag ska ha handtagen som de är eller virka handtag? Hmmm, får nog fundera lite till.

4 kommentarer:

 1. Vilken glad väska! Kul med mer virkning i bloggvärlden!

  SvaraRadera
 2. Vilken fin väska :D Underbar med alla färgerna. Jag tycker handtagen som är på passar fint :)

  SvaraRadera
 3. Visst är det ett härligt mönster, och faktiskt enkelt när man kommit in i det. Ska genast göra en väska, precis som du gjort, för den är jättefin!! Jag har gjort en stor ripple-filt i akrylgarn, för det var vad jag hade råd till just då. Nu har jag börjat med en filt i Baby Cashmerino, som är sååå mjukt. Ett annat garn är ju det underbara ullgarnet från Rowan, som Lucy i Attic24 själv använder. Det garnet är helt underbart, tycker jag. :)

  SvaraRadera
 4. Vilken härlig väska! Jag har haft en sådan men tyvärr är den utnött numera. Har du något mönster, eller var man kan få tag på ett? Jag skulle verkligen vilja ha en ny älsklingsväska...

  SvaraRadera