tisdag 28 juli 2009

Välkommen Älgen!


För ett tag sedan fick jag en beställning på en älg. Efter lite klurande gjorde jag en älg som sedermera flyttade till Afrika. Mycket spännande äventyr för en liten älg från Sverige ska jag säga. Älgen trivs bra och skickar ibland en hälsning till mig. I början av sommaren fick jag en till beställning på en älg. En likadan.
-Visst, sa jag.
-Inga problem, sa jag.
Fast... lite problem blir det när man har gjort en älg på frihand och inte skrev upp något mönster och man sen ska göra en likadan... Så nu har jag de senaste dagarna suttit och tittat på bilder på min gamla älg på datorn och försökt återskapa den. Vad tycker ni? Ganska likt va? Den Nya Älgen har dessutom fått en liten, liten svans. Glömde bort att älgar har svans när jag gjorde den första. Oops. Den nya älgen är den med lite tjockare armar och ben, med vit bakgrund. Att benen och armarna är tjockare beror dels på att jag ville "tjocka" på dem lite, dels på att jag använt ett annat garn.

3 kommentarer:

  1. Jättefina och söta bägge två. Och vad coolt att den ena har fått äran att flytta hela vägen till afrika :D

    SvaraRadera
  2. Men hej och så fantastiska grejor du skapar. Jag är alldeles imponerad. Ser också att jag är länkad hit, blir rörd och tacksam. Allt gott, A-m

    SvaraRadera
  3. Oj vilken fin älg. Finns det någon möjlighet att köpa detta mönster ?

    SvaraRadera